Google Workspace: Toegang tot je extra Workspace-gebruikers

Leestijd 1 minuten
Als je meerdere zakelijke Google Workspace-e-mailadressen hebt (inclusief @gmail.com-adressen), heb je rechtstreeks toegang tot elk account vanuit Gmail. Als je al bent ingelogd op een Google Workspace-account, krijg je automatisch toegang tot de zakelijke e-mail van het account wanneer je naar gmail.com gaat. Je kunt rechtstreeks vanuit je profiel accounts toevoegen of tussen accounts schakelen rechtsboven op de pagina.

Voor toegang tot aanvullende zakelijke e-mail van Google Workspace:

1. Ga naar gmail.com en log in op je Google Workspace-account als je dat nog niet hebt gedaan.
  2. Klik rechtsboven op je profielafbeelding of initiaal.
  1. Klik op Nog een account toevoegen.
  2. Voer het e-mailadres van het extra account in en klik op Volgende.
  3. Voer het wachtwoord in en klik op Volgende
Tip:
Schakel tussen e-mailaccounts in Gmail door rechtsboven op je profielafbeelding of initialen te klikken en vervolgens de zakelijke e-mail te selecteren die je wilt openen.