Google Workspace: Limieten voor het verzenden van zakelijke e-mail

Leestijd 1 minuten
Google Workspace beperkt de hoeveelheid e-mail die een gebruiker kan verzenden om de systemen gezond en je accounts veilig te houden.
De limieten beperken het aantal berichten dat per dag wordt verzonden en het aantal ontvangers per bericht. Nadat een van deze limieten is bereikt, kan een gebruiker geen nieuwe berichten verzenden, maar heeft hij of zij nog steeds toegang tot zijn of haar account om inkomende e-mail te ontvangen.
Klik hier om meer te lezen over beperkingen voor het verzenden van e-mail via Google Workspace.