Google Workspace: Extra Workspace-gebruikers via Wix instellen

Leestijd 2 minuten
Beheer je inkomende e-mails door extra zakelijke e-mailadressen in te stellen voor verschillende onderdelen van je bedrijf.
Als je bijvoorbeeld een bedrijf hebt met de naam 'Kleding door Wix' en je hebt de domeinnaam 'kledingdoorwix.com', kun je meer zakelijke e-mails aanmaken voor de verschillende afdelingen:  info@kledingdoorwix.com, contact@kledingdoorwix.com, bestellingen@kledingbywix.com, enzovoort.
Lees in dit artikel meer over:
Let op:
Om extra zakelijke e-mail van Google Workspace in te stellen, moet je eerst extra zakelijke e-mail kopen

Extra zakelijke e-mailadressen instellen

1. Ga naar je zakelijke e-mail in je account.
  2. Klik op het betreffende account op Gebruikersgegevens tonen.
  3. Klik op het Meer acties-pictogram   naast het account dat je wilt instellen
  4. Selecteer Gebruiker instellen.
  5. Meld je aan bij je Google Workspace-account:
    1. Voer je e-mailadres in.
    2. Klik op Verder.
    3. Voer je wachtwoord in.
  6. Klik op Gebruikers.
  7. Klik op Nieuwe gebruiker toevoegen.
  8. Voer de gebruikersgegevens in en stel een wachtwoord in (optioneel).
  9. Klik op Toevoegen.
En nu?
Het kan tot 24 uur duren voordat Google Workspace-diensten beschikbaar zijn voor de nieuwe gebruiker. Als de gebruiker een dienst probeert te gebruiken die nog niet beschikbaar is, ziet hij een bericht dat hij of zij er geen toegang toe heeft.

Veelgestelde vragen

Wij helpen graag je met al je vragen. Klik op een vraag hieronder om meer te lezen: