Google Workspace: Een verlopen of geannuleerde zakelijke e-mail opnieuw kopen

Leestijd 1 minuten
Je kunt een verlopen of geannuleerde zakelijke e-mail van Google Workspace terugkopen via je Wix-account.

Om je Google Workspace zakelijke e-mail opnieuw aan te schaffen:

1. Ga naar je Mijn zakelijke e-mail-pagina en selecteer de zakelijke e-mail die je wilt terugkopen.
  2. Klik naast de verlopen zakelijke e-mail op Verlengen.
  3. Volg de aanwijzingen om je zakelijke e-mail opnieuw aan te schaffen.
Belangrijk:
Volgens de servicevoorwaarden van Google worden zakelijke e-mailgegevens 180 dagen na de vervaldatum bewaard. Als je je zakelijke e-mail gedurende deze periode opnieuw koopt, worden je zakelijke e-mailgegevens hersteld.