Google Workspace: E-mails van je zakelijke e-mailadres doorsturen naar een ander adres

Leestijd 1 minuten
Leid berichten om of stuur ze door van je zakelijke Google Workspace-e-mail naar andere e-mailadressen.
Je kunt het doorsturen van e-mail op de volgende manieren instellen:
  • Stuur de e-mail door naar een ander e-mailadres.
  • Gebruik een filter om inkomende berichten te beheren.
  • Stel routering op gebruikersniveau in om e-mail af te leveren bij specifieke gebruikersaccounts.

Klik hier om meer te lezen over het doorsturen van e-mail met Google Workspace.