Google Search Console: 'Paginabronnen kunnen niet geladen worden'-fout

Leestijd 1 minuten
Soms vindt Google pagina's die niet volledig kunnen worden geladen. Wanneer dit gebeurt, zie je mogelijk de foutmelding 'Paginabronnen kunnen niet worden geladen' in de Google Search Console wanneer je op Geteste pagina weergeven klikt en het Meer info-tabblad opent.
Paginabronnen kunnen niet worden geladen in Google Search Console.
Als je dit bericht hebt ontvangen voor URL's die beginnen met 'frog.wix.com', houd er dan rekening mee dat deze URL's deel uitmaken van de structuur van je Wix-website. Ze hebben geen invloed op het vermogen van Google om de inhoud van je website te crawlen en hebben geen invloed op de SEO van je website.