Google Search Console: 'Googlebot kon niet alle bronnen voor deze pagina ophalen'

Leestijd 1 minuten
Soms komt Google URL's tegen die het niet kan crawlen. Wanneer dit gebeurt, kan er een fout in Google Search Console worden weergegeven met de melding 'Googlebot kon niet alle bronnen voor deze pagina ophalen'.
Als je dit bericht hebt ontvangen voor URL's die beginnen met frog.wix.com, houd er dan rekening mee dat deze URL's deel uitmaken van de structuur van je Wix-website. Ze hebben geen invloed op het vermogen van Google om de inhoud van je website te crawlen en hebben geen invloed op de SEO van je website.
Als je een geblokkeerde bron tegenkomt die volgens jou niet mag worden geblokkeerd, neem dan contact met ons op met een screenshot van het volledige scherm samen met de domeinnaam (bijv. subdomein.wix.com).