Google AdSense: Advertentieblokken koppelen

Leestijd 1 minuten
Elk advertentieblok heeft zijn eigen individuele Google AdSense-app waarmee het verbinding maakt om op je website te worden weergegeven. Als je meerdere advertentieblokken op je website weergeeft, moet je hetzelfde aantal Google AdSense-apps aan je website hebben toegevoegd. Dit komt omdat elk advertentieblok met zijn eigen unieke Google AdSense-app werkt.
Voordat je begint:
Je website moet het beoordelingsproces van Google voltooien voordat je advertentieblokken kunt koppelen.

Om advertentieblokken te koppelen:

1. Klik in je Editor op de Google AdSense-app die je wilt koppelen.
  2. Klik op Instellingen
  3. Klik op Advertentieblok koppelen.
    Let op: Deze optie wordt alleen weergegeven als het beoordelingsproces van Google is voltooid.
  4. Selecteer het advertentieblok dat je wilt gebruiken.
  5. (Optioneel) Klik naast het advertentieblok op het Bewerken-pictogramom het te bewerken.
Een screenshot met de typen advertentieblokken die zijn gemaakt en beschikbaar zijn voor gebruik.
  1. Publiceer je website als je klaar bent om je advertentie te bekijken.