Geen toegang tot je Wix-website of Editor vanaf een openbare computer

Leestijd 1 minuten
Sommige openbare instellingen, zoals scholen, universiteiten, openbare bibliotheken of overheidsinstellingen, beperken de toegang tot bepaalde URL's, waaronder de Wix-servers.
Als je geen toegang kunt krijgen tot je website vanuit een van deze instituten, raden we je aan contact op te nemen met de relevante IT-afdeling op je locatie (indien mogelijk) om te zien of zij Wix op de witte lijst kunnen zetten.
Tip:
Je kunt een Wi-Fi-hotspot maken met je mobiele telefoon om problemen met live websites op te lossen. We raden echter af om een Wi-Fi-hotspot te gebruiken voor het oplossen van problemen met Editor of ADI-bouwer.