Ga Headless

Leestijd 2 minuten
Met Wix Headless kun je profiteren van het bedrijfsbeheerplatform van Wix vanuit elke app of website die je maakt, op elk platform.
Bouw met elke tech stack over meerdere front-ends. Maak gebruik van de bewezen kracht van de zakelijke oplossingen van Wix om te bouwen wat je wilt, zoals jij dat wilt.

Over Headless

Het bedrijfsplatform van Wix biedt geavanceerde functionaliteit voor het beheren en runnen van een bedrijf. Het bedrijfsbeheerplatform biedt oplossingen voor het beheren van boekingen, evenementen, eCommerce, loyaliteitsprogramma's, CMS en meer. Wix Headless maakt dit platform onafhankelijk en flexibel beschikbaar, met of zonder een Wix-website.
Met Wix Headless kun je API's gebruiken om bedrijfsgegevens op het Wix-platform te openen en te beheren, waardoor je de flexibiliteit hebt om websites of applicaties te implementeren op de platforms van jouw keuze.

Belangrijkste voordelen

Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van Wix Headless:
  • One-stop-shop: Alle diensten die je nodig hebt op één plek.
  • Bouw zoals jij wilt: Gebruik je favoriete tech stack om je front-end en back-end te bouwen. Gebruik de zakelijke oplossingen van Wix om voor de bedrijfslogica te zorgen. De diensten van Wix zijn beschikbaar als REST API's en met behulp van onze JavaScript SDK.
  • Flexibel: Maximaliseer de manieren waarop klanten met je bedrijf kunnen communiceren door meerdere klanten aan één Wix-project te koppelen. Meerdere websites, een mobiele app en een smartwatch-app kunnen bijvoorbeeld allemaal dezelfde bedrijfsgegevens delen.
  • Veilig: Gebruik industriestandaard OAuth 2.0 voor het autoriseren van API-aanroepen. Profiteer zorgeloos van de beveiliging op enterpriseniveau van Wix.
  • Admin API: Gebruik API's op account- en websiteniveau om dashboards en andere beheerdersfuncties te bouwen.

Aan de slag

Bezoek ons documentatieportaal voor developers om meer te lezen over het gebruik van Wix Headless.