Je DNS verschonen (flushing)

Leestijd 2 minuten
Het besturingssysteem van je computer slaat regelmatig de DNS-lookup van domeinnamen op in de cache en slaat hun IP-adressen op. Wanneer het IP-adres van je domein verandert (bijvoorbeeld wanneer je je domein verbindt met Wix), zoekt je besturingssysteem mogelijk de in de cache opgeslagen gegevens op in plaats van de nieuwe DNS-instellingen, waardoor je website niet kan worden geladen.

Als het minstens 48 uur geleden is dat je de DNS-instellingen van je domein correct hebt geüpdatet en je je website niet live kunt zien op je domein, probeer dan de cache van je browser te wissen. Als je je website nog steeds niet op je domein kunt bekijken, volg je de onderstaande instructies om je DNS te wissen.
Tip:
Je kunt een DNS-lookup uitvoeren om ervoor te zorgen dat de juiste DNS-records voor je domein worden omgezet naar servers over de hele wereld.

Klik hieronder voor instructies over het opschonen van je DNS:

Kun je je live website nog steeds niet bekijken op je domein?
Controleer de Wix-domeinenassistent om te zien of het domein correct is verbonden.