Fit by Wix: Klanten uitnodigen voor je website

Leestijd 3 minuten
Laat je fitnessbedrijf en community groeien door je klanten en contacten uit te nodigen om lid te worden van je website op de Fit by Wix-app. Wanneer je mensen een uitnodiging stuurt, ontvangen ze een link om de Fit by Wix-app te downloaden. Van daaruit kunnen leden vanaf hun mobiele apparaat in contact komen met je fitnessbedrijf en online community.

Om nieuwe leden uit te nodigen voor je website op de Fit by Wix-app:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik op het Site en app-pictogram .
  3. Tik onder Leden-app op Leden uitnodigen.
  1. Kies uit het volgende: