Facturen voor Wix-diensten bijwerken

Leestijd 2 minuten
Werk de factuurgegevens voor je Wix-abonnementen bij in het Betaalgeschiedenis-gedeelte van je dashboard. Je kunt de wijzigingen toepassen op huidige en toekomstige facturen voor Wix-diensten.
Belangrijk:
Om juridische redenen ondervinden sommige veldwijzigingen beperkingen met betrekking tot je factuurdatums:
  • Toekomstige facturen: Wijzigingen kunnen worden toegepast op alle velden voor je toekomstige facturen
  • Actuele facturen: Afhankelijk van lokale belastingwetten zijn de volgende beperkingen van toepassing:
    • Alle landen: Land kan niet worden gewijzigd
    • Europese Unie: Btw-nummer en land kunnen niet worden gewijzigd
    • Verenigde Staten: Postcode, staat en land kunnen niet worden gewijzigd
    • Singapore: GST en land kunnen niet worden gewijzigd

Om je factuurgegevens bij te werken:

1. Ga naar Betaalgeschiedenis in je Wix-account.
  2. Klik naast het Premiumpakket waarvoor je de factuurgegevens wilt bijwerken op het Meer acties-pictogram.
  3. Klik op Factuurgegevens bijwerken.
Betaalgeschiedenis-pagina,
  1. Werk de relevante gegevens bij en klik op Opslaan.
Wil je een eerdere factuur bijwerken?
Als je de gegevens van een eerdere factuur wilt wijzigen, neem dan contact op met de Wix Klantenservice
Belangrijk:
Door je factuurgegevens bij te werken, worden de gegevens van je oorspronkelijke betaalmethode automatisch bijgewerkt in je Wix-account. Deze update is van toepassing op alle Wix-abonnementen die dezelfde betaalmethode gebruiken. Lees meer over het beheren van je betaalmethodes voor Wix-diensten