Facebook 'Page Like'-widget wordt niet geladen

Leestijd 1 minuten
Vanwege privacy-instellingen kunnen je bezoekers de Facebook 'Page Like'-widget op je live website mogelijk niet zien vanaf hun mobiele apparaten.
Deze instellingen voorkomen over het algemeen cross-site tracking, wat betekent dat de widget niet op hun apparaat wordt weergegeven.
Om de widget te kunnen zien, moeten je bezoekers deze instellingen op hun persoonlijke mobiele apparaat uitschakelen.
Tip:
Je kunt de Facebook 'Page Like'-widget verbergen op mobiele apparaten. Lees hoe