Facebook-advertenties: Een Wix-website opnieuw aan je Facebook-account koppelen

Leestijd 1 minuten
Om een advertentiecampagne op Facebook en Instagram uit te voeren, moet je Wix-website gekoppeld zijn aan je Facebook-account. Als de verbinding met je account wordt verbroken, zie je een foutmelding.
Je account is mogelijk ontkoppeld omdat:
  • Je je Facebook-wachtwoord gewijzigd hebt tijdens het instellen of uitvoeren van een campagne
  • Je een van de benodigde machtigingen voor Facebook-advertenties hebt verwijderd. Lees meer
  • Je de Wix-app verwijderd hebt uit je zakelijke integraties op Facebook

Om je website opnieuw te koppelen aan je Facebook-account:

1. Ga naar Facebook-advertenties op het dashboard van je website.
  2. Klik in de banner bovenaan op Opnieuw koppelen

3. Volg de aanwijzingen op het scherm om weer in te loggen op je Facebook-account.
    Let op: Je moet hetzelfde Facebook-account dat je hebt gebruikt om je campagne op te zetten opnieuw koppelen.Het is niet mogelijk om van account te wisselen dat aan een campagne is gekoppeld, maar je kunt hier voor die functie stemmen.
Let op:
Je kunt geen nieuwe campagne maken totdat je Facebook-account opnieuw is gekoppeld. Als je al een bestaande campagne hebt, blijft deze lopen, maar je moet opnieuw verbinding maken voordat je een deel van de campagne kunt bewerken.