Facebook-advertenties: Automatische verlenging voor je Facebook-advertentieabonnement uitschakelen

Leestijd 2 minuten
Je Facebook-advertenties-abonnement wordt automatisch verlengd om onderbreking van je campagne te voorkomen. Als je niet wilt dat je abonnement aan het einde van de volgende maand wordt verlengd, kun je automatische verlenging uitschakelen. Je campagne loopt af aan het einde van het huidige abonnement.
Belangrijk:
Als je automatische verlenging uitschakelt, wordt je campagne niet automatisch beëindigd. De campagne blijft actief voor de rest van het huidige abonnement. Pas als het abonnement afloopt, stopt je campagne. Volg de instructies hier om je Facebook-advertentiecampagne onmiddelijk stop te zetten.

Om automatische verlenging voor je Facebook-advertenties-abonnement uit te schakelen:

1. Ga in je Wix-account naar Premiumpakketten.
  2. Zoek de betreffende website en klik op het Meer weergeven-pictogram rechts van het abonnement waarop Facebook-advertenties staat.
  3. Klik op Facebook-advertenties opzeggen.
  1. Selecteer Abonnement opzeggen en geef een reden voor opzegging op.
  1. Klik op Abonnement opzeggen om te bevestigen.
Je Facebook-advertentiecampagne blijft lopen tot het einde van je huidige abonnement. Nadat het abonnement is verlopen, eindigt je campagne. Je kunt ervoor kiezen om automatisch verlengen weer in te schakelen in het Premiumpakketten-dashboard door op Automatisch verlengen inschakelen te klikken.
Let op:
  • Als je campagne is onderbroken wanneer je automatische verlenging uitschakelt en de hervattingsdatum binnen je huidige abonnement valt, wordt je campagne op die datum als normaal hervat. Wanneer het abonnement afloopt, eindigt je campagne.
  • Als je je campagne bewerkt of het campagnebudget wijzigt, wordt de automatische verlenging automatisch weer ingeschakeld totdat deze weer wordt geannuleerd.
  • Als je de campagne hervat nadat automatische verlenging is uitgeschakeld, wordt je abonnement opnieuw geactiveerd en automatische verlenging opnieuw ingeschakeld.