Een Wix-domein dat overgezet is vanuit een ander Wix-account verlengen

Leestijd 1 minuten
Als je een Wix-domein overzet van het ene Wix-account naar het andere, moet je het domeinabonnement verlengen zodat het niet verloopt aan het einde van de registratieperiode.

​Om je domein te verlengen:

1. Ga naar je Domeinen-pagina.
    Let op: Als je meer dan één domein in je account hebt, blader je naar het domein dat je hebt overgezet.
  2. Klik op Verlengen naast Automatisch verlengen uit.
  1. Selecteer de registratieperiode.
  2. Klik op Doorgaan.
  3. Voer je contactgegevens in (of bewerk ze).
  4. Klik op Doorgaan.
  5. Selecteer een privacyoptie:
    • Privéregistratie: Je contactgegevens verschijnen niet in de WHOIS-domeininformatie records. Je kunt de optie voor privacybescherming op elk gewenst moment in- en uitschakelen. Lees meer
    • Publieke registratie: Je informatie blijft publiekelijk beschikbaar in de WHOIS-domeininformatie records. Je kunt het alleen wijzigen naar privé, wanneer het domeinabonnement handmatig wordt verlengd.
  6. Klik op Doorgaan.
  7. Selecteer je betaalmethode
  8. Klik op Aankoop verzenden.