Een voorbeeld bekijken van hoe je pagina eruitziet in de zoekresultaten van Google

Leestijd 3 minuten
Wanneer Google een van de pagina's van je website in een zoekresultaat weergeeft, bevat dit de titeltag van de pagina, de URL van de pagina en een fragment uit de metabeschrijving van de pagina.
Je kunt een voorbeeld bekijken van de informatie die in de zoekresultaten wordt weergegeven via de SEO-instellingen van je pagina.

Lees hoe je:

Een voorbeeld van je pagina zoals die in zoekresultaten van Google verschijnt weergeven

Gebruik het Basis SEO-tabblad van het SEO-paneel van je pagina om een voorbeeld te bekijken van hoe deze eruit zal zien in de zoekresultaten van Google.

Om een voorbeeld van je pagina te bekijken:

1. Ga naar de SEO-instellingen van je pagina:

2. Controleer je paginavoorbeeld onder Voorbeeld op Google.
Het Basis SEO-tabblad in de Editor met een voorbeeld van hoe je website eruit zal zien in de zoekresultaten van Google.

Een voorbeeld van je Wix Stores-productpagina zoals die in de zoekresultaten van Google verschijnt weergeven

Je kunt ook zien hoe afzonderlijke productpagina's eruitzien in de zoekresultaten van Google in het dashboard van je website.

Een voorbeeld van je productpagina bekijken:

1. Ga naar Producten op het dashboard van je website.
  2. Klik op het product dat je wilt bekijken.
  3. Klik aan de rechterkant op SEO-instellingen bewerken
  4. Klik op Basis SEO.
  5. Bekijk het voorbeeld van je product onder Voorbeeld op Google
Belangrijk:
Het duurt even voordat wijzigingen die je aanbrengt in je SEO-instellingen op Google worden weergegeven. Lees meer
Tip:
Je kunt de SEO-instellingen van je pagina, zoals metatags, instellingen voor delen op social media en gestructureerde gegevensopmaak in het SEO-paneel van de pagina aanpassen. Lees meer