Een verborgen element weergeven in de mobiele Editor

Leestijd 1 minuten
Je kunt de verborgen elementen in je mobiele Editor zichtbaar maken.

Een element zichtbaar maken:

1. Klik op het Verborgen elementen-pictogramlinks in de mobiele Editor.
  2. Klik op het Element weergeven-pictogramrechts van het betreffende element.
Tip:
Als je een element op je mobiele website niet kunt vinden en het Verborgen elementen-paneel hebt gecontroleerd, probeer dan Ctrl+M te gebruiken om door de elementen op de pagina te gaan. Met Ctrl+Shift+M kun je het vorige element selecteren. Als je een Mac gebruikt, druk je op de Cmd-toets in plaats van op Ctrl.