Een SRV-record toevoegen of bijwerken in je Wix-account

Leestijd 2 minuten
Een Service (SRV) DNS-record geeft informatie over waar een dienst in je systeem zich bevindt. Je kunt je SRV-records toevoegen of bijwerken vanaf de Domeinen-pagina van je Wix-account.
Belangrijk:
Als je domein via doorverwijzing (pointing) aan Wix is gekoppeld, moet je SRV-records toevoegen of bijwerken bij je domeinhost (niet Wix).

Om een SRV-record toe te voegen of bij te werken:

1. Ga naar je Domeinen-pagina.
  2. Klik naast het betreffende domein op het Meer weergeven-pictogramen selecteer DNS Records beheren
  1. Voeg het SRV-record van je domein toe of werk het bij: