Een notitie toevoegen aan een bestelling die je hebt ontvangen

Leestijd 1 minuten
Belangrijk:
Dit artikel is relevant voor bestellingen van Wix Stores, Wix Bookings en Wix Restaurants Orders (Nieuw).
Houd speciale verzoeken en instructies bij door opmerkingen aan bestellingen toe te voegen. Deze opmerkingen zijn persoonlijk en kunnen alleen worden bekeken door jou en je websitemedewerkers.

Om een notitie aan een bestelling toe te voegen:

1. Ga naar je Bestellingen op het dashboard van je website.
  2. Selecteer de bestelling waaraan je de notitie wilt toevoegen.
  3. Scrol omlaag naar Bestelactiviteit.
  4. Voer je notitie in het Notitie toevoegen-veld in.
  5. Klik op het vinkje om op te slaan.