Een .mx weg van Wix overzetten

Leestijd 1 minuten
Als je een domein bij Wix hebt gekocht, kun je het later overzetten naar een andere domeinhost.

Om je Wix-domein over te zetten vanaf Wix:

1. Ga naar je Domeinen-pagina.
  2. Klik naast het relevante domein op het Meer weergeven-pictogramen selecteer Overzetten, buiten Wix.
  3. Klik op Domein overzetten.
  4. Klik op Domein overzetten
In sommige gevallen kun je tijdens het overdrachtsproces een bericht van de domeinprovider ontvangen dat je .mx-domein geblokkeerd is. Dit gebeurt omdat Wix-domeinen met een .mx-extensie soms moeten worden ontgrendeld, zodat ze overgezet kunnen worden buiten Wix.

Als je .mx-domein is geblokkeerd:

Neem contact op met de Wix Klantenservice voor hulp om het domein te ontgrendelen zodat je het over kunt zetten buiten Wix. Houd je account en domeinnaam bij de hand.