Een Google Spreadsheet naar de Table Master-app uploaden

Leestijd 2 minuten
Je kunt een Google-spreadsheet uploaden naar de Table Master-app om de inhoud rechtstreeks op je website weer te geven.
Belangrijk:
Sommige organisaties staan niet toe dat spreadsheets volledig openbaar zijn, wat betekent dat je ze niet in de app kunt delen.

Lees hoe je:

Stap 1 | Publiceer je Google Sheets-spreadsheet

Voordat je je Google Sheets-spreadsheet kunt uploaden, moet je deze publiceren en de openbare URL ervoor ophalen.

Om je spreadsheet te publiceren:

1. Open je Google Sheets spreadsheet.
  2. Klik linksboven op Bestand.
  3. Klik op Delen.
  4. Selecteer Publiceren op internet in het drop-down menu.
  5. Klik op Publiceren.
  1. Klik op Ok in het pop-up venster.
  2. Kopieer de URL die wordt weergegeven op het Link-tabblad.

Stap 2 | Voeg je spreadsheet-URL toe aan Table Master

Nadat je je Google Sheets-spreadsheet hebt gepubliceerd, kun je deze toevoegen aan de Table Master-app in de Editor van je website.

Om de URL toe te voegen:

1. Klik op de Table Master-app in de Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Selecteer Gegevens.
  4. Selecteer Google Spreadsheet-URL.
  5. Plak de URL van je Google Sheets-spreadsheet onder Spreadsheet URL .
  6. Klik op Verzenden.
Let op:
Het kan even duren voordat updates zichtbaar zijn op je live website.