Een Google Sheets-spreadsheet publiceren vanuit de Table Master-app

Leestijd 1 minuten
De Table Master-app maakt het mogelijk om Google Sheets=spreadsheets te uploaden en de data op je website weer te geven. Voordat je je spreadsheet kan uploaden, moet je deze publiceren.

Om je spreadsheet te publiceren:

1. Open je Google Sheets-spreadsheet.
  2. Klik linksboven op Bestand.
  3. Klik op Delen.
  4. Selecteer Publiceren op internet in het dropdownmenu.
  5. Klik op Publiceren.
    Let op: Als je spreadsheet meer dan één tabblad heeft, moet je het tabblad dat je in de Table Master-app wilt gebruiken eerst selecteren in het dropdownmenu.
  1. Klik op Ok in het pop-up-venster.
  2. Kopieer de URL die weergegeven wordt in het Link-tabblad en plak het in het Spreadsheet URL-veld in de app-instellingen.