Een domein verifiëren met Yandex

Leestijd 2 minuten
Door het eigendom van je domein bij zoekmachines te verifiëren, kun je je aanwezigheid in zoekresultaten verbeteren. Je kunt je website bij Yandex verifiëren door een metatag aan je Wix-website toe te voegen.

Stap 1 | Haal je metatag van Yandex op

Eerst moet je een metatag voor je website ophalen via je Yandex Webmaster-account.

Om je metatag te krijgen:

1. Log in op je Yandex.Webmaster-account.
  2. Klik op Get Started.
  3. Klik op Add.
  1. Voer de URL van je website in.
  2. Klik op Add to.
  3. Kopieer je metatag.
  1. Laat het Yandex-scherm open.

Stap 2 | Voeg de metatag toe aan je Wix-website

Vervolgens moet je de metatag van Yandex Webmaster toevoegen aan je Wix-website met behulp van de websiteverificatie-tool.

Om je metatag toe te voegen:

1. Ga in een nieuw tabblad naar je SEO-dashboard.
  2. Selecteer Naar Websiteverificatie onder Tools en instellingen.
  3. Klik op Yandex om uit te breiden.
  4. Voer de metatag in.
  5. Klik op Opslaan.

Stap 3 | Voltooi de websiteverificatie op Yandex Webmaster

De laatste stap is om Yandex Webmaster te gebruiken om de metatag te verifiëren die je aan je website hebt toegevoegd.

Om je website te verifiëren:

1. Ga terug naar de Yandex Webmaster.
  2. Klik op Check.