Een cookie-instellingenwidget toevoegen om je bezoekers toe te staan hun cookiebanner-instellingen te wijzigen

Leestijd 1 minuten
Sta je bezoekers toe om hun cookievoorkeuren op elk moment bij te werken door een cookie-instellingenwidget toe te voegen aan alle pagina's op je website. Eenmaal aangeklikt, wordt de widget uitgevouwen om de cookiebanner-instellingen weer te geven. Hierdoor kunnen bezoekers hun cookievoorkeuren bekijken of wijzigen wanneer ze maar willen.

Een cookie-instellingenwidget aan je website toevoegen:

1. Ga naar Privacy en cookies in je website-instellingen.
  2. Klik op Aan de slag of, als je al een cookiebanner hebt ingeschakeld, op Banner bewerken.
  3. Klik op de Cookie-banner op site weergeven-schakelaar.
  4. Schakel het selectievakje Voeg een cookie-instellingswidget toe aan alle pagina's in.
  5. (Optioneel) Pas de tekst van je instellingenwidget aan.
  6. (Optioneel) Pas de positie van je instellingenwidget aan.