Een communitywidget op je website embedden

Leestijd 2 minuten
Embed communitywidgets van VKontakte (VK) op je Wix-website door de embedcode van VK te kopiëren en in je Editor te plakken.

Om een communitywidget te embedden:

1. Log in op je VK account.
    Let op: Als je nog geen account hebt, ga dan naar VKontakte om je te registreren.
  2. Ga naar de communitywidget in de dev portal.
  3. Pas de indeling en het ontwerp aan.
    Let op: Je ziet onderaan de pagina een voorbeeld van de widget.
Een screenshot van de VK communitywidget en hoe die eruit ziet op een website.
  1. Kopieer de code.
Een screenshot met de code die nodig is om de widget aan je Wix-website toe te voegen.
  1. Ga naar je Wix Editor.
  2. Klik links in de Editor op Elementen toevoegen.
  3. Klik op Code insluiten.
  4. Klik op HTML insluiten.
Een screenshot van het Elementen toevoegen-paneel met de optie om HTML in te sluiten.
  1. Kopieer en plak de code die je hebt gekopieerd van VK in het Vul hier uw code in (enkel HTTPS)-veld.
  2. Klik op Bijwerken
  3. (Optioneel) Voer alternatieve tekst in die beschrijft wat je embed onder Wat zit er in de insluiting? Laat het Google weten
  4. Publiceer je website wanneer je klaar bent om live te gaan.