Een app upgraden vanuit de Wix Appmarkt

Leestijd 2 minuten
Veel apps in de Wix Appmarkt zijn volledig gratis te gebruiken. Sommige apps bieden een gratis versie samen met een upgrade-optie naar een premium versie om toegang te krijgen tot het volledige scala aan functies.
Je kunt je apps upgraden in de Editor van je website of in je dashboard.
In dit artikel lees je hoe je een app upgradet:

Een app upgraden vanuit de Editor van je website

1. Klik op de app in je Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Upgraden.
  1. Selecteer je betaling.
  2. Selecteer je abonnementsperiode.
  3. Klik op Verder.
  4. Voer je betaalgegevens in.
  5. Klik op Aankoop verzenden.

Een app upgraden vanuit je dashboard

1. Ga naar Apps beheren op het dashboard van je website.
  2. Klik naast de app die je wilt upgraden op Upgraden.
  1. Selecteer je betaling.
  2. Selecteer je abonnementsperiode.
  3. Klik op Verder.
  4. Voer je betaalgegevens in.
  5. Klik op Aankoop verzenden.
Belangrijk:
Nadat je je aankoop hebt ingediend, kan je bank je vragen om je identiteit te verifiëren. Ondervind je problemen met het verificatieproces? Neem dan rechtstreeks contact op met je bank.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over het upgraden van een app van derden.