Een ads.txt-bestand aan je Wix-website toevoegen

Leestijd 2 minuten

Bepaal wie de digitale advertentieruimte op je website kan gebruiken door een ads.txt-bestand (Authorized Digital Sellers-bestand) toe te voegen. Je kunt handmatig een ads.txt-bestand maken door een lijst met verkopers- en uitgever-ID's samen te stellen, gescheiden door komma's, of door gepersonaliseerde ads.txt-bestanden op te halen van derden, zoals Outbrain of Google Adsense.

In dit artikel lees je hoe je:

Een ads.txt-bestand toevoegen

1. Ga naar Marketing integraties op het dashboard van je website.
  2. Klik onder Ads.txt op Koppelen.
  3. Klik op Ads.txt toevoegen.
  4. Plak je lijst met verkopers- en uitgevers-ID's.
  5. Klik op Opslaan.
Je kunt het ads.txt-bestand bekijken door naar je website te gaan en "/ads.txt" toe te voegen aan het einde van de URL. Bijvoorbeeld: https://www.mijnprofessionelewebsite.com/ads.txt

Een ads.txt-bestand bewerken

1. Klik op bovenaan de pagina op het Meer weergeven-pictogram.
  2. Klik op Bewerken.
  3. Wanneer je klaar bent met het bewerken van je ads.txt-bestand, klik je op Opslaan.

Een ads.txt-bestand verwijderen

1. Klik op bovenaan de pagina op het Meer weergeven-pictogram.
  2. Klik op Verwijderen.
  3. Klik op Verwijderen om het verwijderen te bevestigen.