Een 2- of 3-jaarlijks pakket kopen

Leestijd 2 minuten
Onze meerjarige Premiumpakketten en Studio-pakketten bieden grote besparingen ten opzichte van de jaarlijkse of maandelijkse abonnementen.
Als je een meerjarig abonnement aanschaft, wordt je meteen voor de hele abonnementsperiode in rekening gebracht. Om onderbreking van diensten te voorkomen, wordt je pakket automatisch verlengd. Aan het einde van je initiële abonnementsperiode worden de nieuwe kosten in rekening gebracht. Als je bijvoorbeeld een abonnement voor 2 jaar aanschaft, worden er elke 2 jaar kosten in rekening gebracht voor de volledige periode van twee jaar.
Belangrijk:
Abonnementen van 2 jaar en 3 jaar zijn niet overal beschikbaar.

Een 2- of 3-jaarlijks abonnement kopen

1. Ga naar de Upgrade-pagina.
  2. Klik onder het pakket dat je wilt kopen op Selecteren.
  3. Selecteer 2 jaar of 3 jaar en klik op Doorgaan naar betalen.
Een screenshot met de optie voor de factureringscyclus van twee jaar op de upgradepagina.
  1. Voer je betaalgegevens in en klik op Aankoop verzenden.
Let op:
Nadat je je aankoop hebt ingediend, kan je bank je vragen om je identiteit te verifiëren. Ondervind je problemen met het verificatieproces? Neem dan rechtstreeks contact op met je bank.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over pakketten met een looptijd van 2 of 3 jaar.