Editor X: Paginaovergangen toevoegen

Leestijd 1 minuten
Editor X schakelt over naar Wix Studio, ons nieuwe platform voor bedrijven en freelancers.Lees meer over Wix Studio
Voeg een paginaovergang toe om de ervaring van je bezoekers te verbeteren terwijl ze tussen pagina's navigeren. Zodra je een overgang kiest uit het Websitestijlen-paneel, wordt deze doorgevoerd in je hele website.

Om een paginaovergang toe te voegen:

1. Klik op de bovenste balk van de Editor op het Websitestijlen-pictogram.
  2. Klik op Paginaovergangen.
  3. Selecteer een overgang uit de lijst:
    • Geen: Er wordt geen overgang weergegeven wanneer bezoekers van pagina wisselen.
    • Vervagen (uit en in): De huidige pagina vervaagt en de nieuwe pagina komt in beeld.
Tip:
Zorg ervoor dat je je website publiceert om de paginaovergang live te zien.