Editor X: Het ontwerp van het ene element naar het andere kopiëren

Leestijd 2 minuten
Editor X schakelt over naar Wix Studio, ons nieuwe platform voor bedrijven en freelancers.Lees meer over Wix Studio
Bouw je website efficiënter door de ontwerpkenmerken van het ene element naar het andere te kopiëren, in plaats van ze een voor een opnieuw te definiëren.
Kies ervoor om het ontwerp van het element vanaf slechts één breekpunt te kopiëren, of het ontwerp van het element vanaf elk van de breekpunten.

Om het ontwerp van het ene element naar het andere te kopiëren:

1. Klik met de rechtermuisknop op het element dat je wilt kopiëren in de Editor.
  2. Wijs Elementontwerp kopiëren aan.
  3. Klik op een optie:
    • Vanaf dit breekpunt: Kopieer het ontwerp van het element en plak het in een ander element. Je kunt bijvoorbeeld het ontwerp van een zwarte knop kopiëren en het toepassen op elke knop op elk breekpunt of elke pagina om de knop zwart te maken. Alle ontwerpwijzigingen die je aanbrengt aan een element zullen, zoals gewoonlijk, doorwerken naar kleinere breekpunten.
    • Vanaf alle breekpunten: Kopieer het ontwerp van het element zoals het op elk breekpunt wordt weergegeven. Op het desktop-breekpunt heb je bijvoorbeeld een zwarte knop en als je het ontwerp kopieert, wordt een andere knop zwart. Dezelfde knop kan echter groen zijn op het mobiele breekpunt, dus de knop die je wijzigt, wordt groen in plaats van zwart op mobiel.
  4. Klik op het element waarnaar je het ontwerp wilt kopiëren.
    Tip: Houd Shift ingedrukt om naar meerdere elementen te kopiëren.
Belangrijk:
  • Je kunt het ontwerp alleen kopiëren tussen elementen van hetzelfde type, dat wil zeggen, knoppen naar knoppen, tekst naar tekst.
  • De ontwerpkenmerken omvatten niet de grootte of positie van elementen.
  • Druk op elk gewenst moment op Esc om de kopieerontwerpfunctie te verlaten.
Tip:
Je kunt ook op het Meer acties-pictogram op het element klikken om het ontwerp te kopiëren.