Editor X: Het Inspector-paneel gebruiken

Leestijd 2 minuten
Editor X schakelt over naar Wix Studio, ons nieuwe platform voor bedrijven en freelancers.Lees meer over Wix Studio
Vanuit het Inspector-paneel kun je de eigenschappen van elk element, elk onderdeel en elke websitepagina bewerken. Kies hoe elementen worden aangepast op verschillende breekpunten, pas het ontwerp aan, voeg interacties toe en nog veel meer.

Indeling

Gebruik het Indeling-tabblad om de uitlijning, grootte en positie van je element te wijzigen. We raden aan deze instellingen op alle breekpunten te controleren om ervoor te zorgen dat je indeling er op elk schermformaat goed uitziet.
Onder Aanpassen kun je het uiterlijk van je element wijzigen door verschillende conversies toe te passen (bijvoorbeelddekking, hoek, helling).

Ontwerp

Nadat je een element op je canvas hebt geselecteerd, kun je het ontwerp ervan aanpassen vanuit de Inspector. Wijzig de kleuren, randen en opmaak van elementen, voeg schaduw toe en nog veel meer. De beschikbare opties hier zijn afhankelijk van het elementtype.

Interacties

Op het Interacties-tabblad kun je opvallende interacties toevoegen om de aandacht van je bezoekers te trekken wanneer ze een element aanwijzen of erop klikken.