Editor X: Een scrolleffect op de achtergrond toevoegen aan een onderdeel

Leestijd 1 minuten
Editor X schakelt over naar Wix Studio, ons nieuwe platform voor bedrijven en freelancers.Lees meer over Wix Studio
Met behulp van scrolleffecten op de achtergrond kun je een gevoel van beweging toevoegen aan je onderdeel terwijl bezoekers op en neer scrollen. Er zijn talloze effecten om uit te kiezen (zoals Parallax, 3D, Inzoomen), die allemaal je inhoud kunnen laten opvallen.
Let op:
De beschikbare scrolleffecten zijn afhankelijk van het achtergrondtype dat je voor je onderdeel hebt gekozen (kleur, media of kleurovergang).

Om een scrolleffect op de achtergrond toe te voegen:

1. Selecteer een pagina-onderdeel.
  2. Klik op het Scrolleffecten-pictogram
  3. Selecteer een effect uit de lijst.