Editor X: De achtergrondkleur van een pagina wijzigen

Leestijd 1 minuten
Editor X schakelt over naar Wix Studio, ons nieuwe platform voor bedrijven en freelancers.Lees meer over Wix Studio
Vanuit het Pagina's-paneel kun je de achtergrondkleur van elke pagina van je website instellen. Je kunt voor elke pagina een andere achtergrondkleur gebruiken, of je kunt met slechts één klik een kleur toepassen op andere pagina's om een consistent ontwerp op je hele website te creëren.

Om de achtergrondkleur van een pagina te wijzigen:

1. Klik bovenaan Editor X op Lagen.
  2. Selecteer de Pagina-laag.
  3. Klik rechtsboven op het Inspector-pictogram.
  4. Klik op het kleurvak om de kleur in te stellen en sleep de schuifregelaar om de dekking in te stellen.
  5. (Optioneel) Klik op Op meerdere pagina's toepassen om dezelfde kleur toe te voegen aan de achtergrond van andere pagina's op je website.
Tip:
Momenteel is het niet mogelijk om een afbeelding of video toe te voegen aan de achtergrond van je pagina. Je kunt echter wel een afbeelding of video-achtergrond toevoegen aan een pagina-onderdeel. Lees hoe