Editor X: Alt-tekst aan afbeeldingen toevoegen

Leestijd 1 minuten
Editor X schakelt over naar Wix Studio, ons nieuwe platform voor bedrijven en freelancers.Lees meer over Wix Studio
Verbeter de SEO en toegankelijkheid van je website door alt-tekst aan je afbeeldingen toe te voegen. Alt-tekst is een korte beschrijving die zoekmachines en schermlezers de inhoud van een afbeelding vertelt.

Om alt-tekst aan een afbeelding toe te voegen:

1. Klik in je Editor op de afbeelding.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram.
  3. Schrijf een korte beschrijving voor je afbeelding onder Wat staat er op de afbeelding? Laat het Google weten.
Een screenshot van het Afbeeldingsinstellingen-paneel in Editor X, waar je alt-tekst aan een afbeelding kunt toevoegen