E-mailmarketingaanvraag: Donkere modus voor e-mailcampagnes

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het niet mogelijk om een 'Donkere modus'-versie van je e-mailmarketingcampagne te maken die wordt weergegeven wanneer de donkere modus is ingeschakeld op het apparaat van een abonnee. Wix heeft niet de mogelijkheid om te bepalen hoe verschillende kijkers je e-mailcampagne zien, omdat dit afhankelijk is van de instellingen van de abonnees.
We zijn altijd bezig met het verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.

Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.