E-mailmarketing: Elementen in je campagne opnieuw ordenen

Leestijd 1 minuten
Wijzig eenvoudig de volgorde waarin de afbeeldingen, tekst, knoppen en andere elementen in je e-mailcampagne worden weergegeven. Je kunt elementen slepen en neerzetten of de werkbalkpijlen gebruiken die verschijnen wanneer je ze selecteert.

Om elementen in je campagne opnieuw te ordenen:

1. Ga naar E-mailmarketing op het dashboard van je website.
  2. Klik naast een bestaande campagne op Bewerken of creëer een nieuwe.
  3. Selecteer het relevante element in je e-mailcampagne.
  4. Kies een optie:
    • Slepen en neerzetten: Klik en sleep het element omhoog of omlaag in je campagne-editor.
    • Gebruik de pijlen Omhoog/omlaag: Selecteer de relevante pijl in de werkbalk rechts om het element omhoog of omlaag te verplaatsen.