E-mailmarketing: Een nieuwe campagne maken

Leestijd 1 minuten
Gebruik Wix E-mailmarketing om boeiende e-mailcampagnes, nieuwsbrieven en meer te maken. Je kunt kiezen uit een lijst met templates of je eigen e-mailcampagnes helemaal vanaf nul maken. Het aantal e-mails dat je elke maand kunt verzenden, is afhankelijk van je maandelijkse saldo.
Belangrijk:
Voordat je e-mailcampagnes verzendt, moet je de Gebruiksvoorwaarden voor Wix E-mailmarketing lezen.

Om een nieuwe e-mailcampagne te creëren:

1. Ga naar E-mailmarketing op het dashboard van je website.
  2. Kies wat je wilt doen:
    • Een template gebruiken: Selecteer de template die je wilt gebruiken.
    • Begin helemaal vanaf nul: Klik op Nieuwe e-mail maken of klik op Meer templates en klik vervolgens op Vanaf nul beginnen.
Screenshot van het Wix-dashboard op de pagina E-mailmarketing. E-mailtemplates worden weergegeven, de cursor staat boven