E-mailmarketing: Afbeeldingen in je campagnetemplate vervangen

Leestijd 1 minuten
Je kunt de standaardafbeeldingen in een e-mailtemplate gebruiken of deze vervangen door je eigen afbeeldingen.
Let op:
Afbeeldingen van e-mailcampagnes hebben een breedte van 700 pixels. Als je de templateafbeelding vervangt door een bredere afbeelding, wordt het formaat aangepast naar 700 pixels breed. Kleinere afbeeldingen behouden hun oorspronkelijke grootte.

Om een afbeelding van een e-mailtemplate te vervangen:

1. Ga naar E-mailmarketing op het dashboard van je website.
  2. Klik naast een bestaande campagne op Bewerken of maak een nieuwe campagne.
  3. Selecteer de relevante afbeelding in je campagne.
  4. Klik op Afbeelding wijzigen
  5. Selecteer een afbeelding uit:
    • Websitebestanden: Afbeeldingen die je naar je website hebt geüpload. Klik op Media uploaden om een nieuwe afbeelding te uploaden.
    • Media van Wix: Gratis afbeeldingen die je kunt gebruiken. Blader door de beschikbare afbeeldingen met behulp van de categorieën links of de zoekbalk rechts.
    • Shutterstock-afbeeldingen: Afbeeldingen die kunnen worden gekocht. Selecteer een afbeelding en klik op Afbeelding kopen om deze te kopen.
  6. Klik op Toevoegen aan pagina.
  7. (Optioneel) Kies uit de volgende opties en klik vervolgens op Toepassen
    • Bewerken: Gebruik de Wix Photo Studio-tools om de afbeelding te verbeteren.
    • Een link toevoegen: Schakel de schakelaar in en voer de URL in waarnaar je de afbeelding wilt linken.
    • Ontwerp: Gebruik de schuifregelaars om de opvulling rond de afbeelding aan te passen.