E-mail van Wix met betrekking tot wijzigingen in je instellingen voor betaalmethoden

Leestijd 1 minuten
De veiligheid van de accounts van onze gebruikers is van het hoogste belang voor ons hier bij Wix en we zijn toegewijd aan online veiligheid.
Als je je betaalmethode-instellingen bijwerkt (hoe je betalingen ontvangt in Wix-functies, zoals Wix Stores, Wix Facturen, etc.), ontvang je een e-mail waarin Je hebt je betaalmethodes bijgewerkt staat.
Als je deze wijzigingen niet hebt geautoriseerd, wijzig dan onmiddelijk het wachtwoord van je Wix-account en neem contact op met de Wix Klantenservice