Diaserie-galerij: Instellingen

Leestijd 1 minuten
Pas hier de algemene instellingen van je diaserie-galerij aan. Pas aan wat er gebeurt als er op afbeeldingen wordt geklikt, hoe je galerij wordt afgespeeld, voeg overgangseffecten tussen afbeeldingen toe en meer.
Instelling
Uitleg
Afbeeldingen wijzigen
Klik om afbeeldingen toe te voegen, te vervangen, of te verwijderen. Van daaruit kun je ook links naar afbeeldingen toevoegen, evenals titels en beschrijvingen.
Hoe speelt de galerij af?
  • Navigatiepijlen: Toon of verberg navigatiepijlen
  • Afspeelknop: Toon of verberg een afspeelknop
  • Automatisch afspelen: Schakel automatisch afspelen in of uit voor je galerij-animatie.
  • Hoe lang duren ze? Stel de tijd tussen afbeeldingen in.
Wat gebeurt er?
Bij het verkleinen/vergroten:
  • Automatisch bijsnijden: Snijdt de afbeeldingen bij (knippen) zodat ze in de afbeeldingsruimte passen.
  • Passend maken: Past de hele afbeelding in de afbeeldingsruimte.
Bij het aanklikken:
  • Er gebeurt niets: Er gebeurt niets als je op de afbeelding klikt.
  • Ze openen in een pop-up: De afbeelding wordt in een pop-up geopend.
  • Er wordt een link geopend: De afbeeldingen openen een link wanneer erop wordt geklikt. Klik op Afbeeldingen wijzigen om de afbeeldingslinks toe te voegen.
Overgangseffecten toepassen
Kies een effect voor je afbeeldingen. Stel de lengte van de overgang in en kies de richting van je effect: Van links naar rechts of van Van rechts naar links.