De Wix Countdown Clock-app toevoegen en instellen

Leestijd 3 minuten
Voeg de Wix Countdown Clock-app toe aan je website en vestig de aandacht op je aanstaande evenement. Je kunt het ontwerp van de klok aanpassen aan je merk en een bericht kiezen dat verschijnt nadat het aftellen is afgelopen.
Een screenshot van de Wix Countdown Clock-app in Wix Editor.

Stap 1 | Voeg de Wix Countdown Clock toe aan je website

Voeg de Wix Countdown Clock-app toe aan je website in Wix Appmarkt.

Om de Countdown Clock aan je website toe te voegen:

1. Ga naar de Wix Appmarkt.
  2. Typ 'Wix Countdown Clock' in de zoekbalk en selecteer Wix Countdown Clock in de dropdown.
  3. Klik op Toevoegen. Als je op meerdere Wix-websites werkt, selecteer je de relevante website.
Een screenshot van de Wix Countdown Clock-app in Wix Appmarkt.
  1. Klik op Toevoegen.

Stap 2 | Werk je Countdown Clock-instellingen bij

Kies een tijd en datum waarop het aftellen moet eindigen en wat er gebeurt als het aftellen voorbij is.

Om de Countdown Clock-instellingen bij te werken:

1. Klik op de Countdown Clock in je Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Aftellen instellen.
Een screenshot van de Wix Countdown Clock-app in Wix Editor. Instellingen zijn geopend, Aftellen instellen is gehighlight.
  • Datum einde: Selecteer de dag, maand en jaar waarop het aftellen eindigt.
  • Tijdstip einde: Selecteer de tijdzone, uur en minuut dat het aftellen eindigt.
  • Instellingen aftelklok: Kies wat er gebeurt als het aftellen eindigt:
    • Niets doen: De klok geeft nul uren, minuten, enz. weer.
    • Aangepast bericht weergeven: Er verschijnt een kort bericht in plaats van de aftelklok.
      Let op: Je kunt de berichttekst wijzigen, zie stap 3 hieronder.

Stap 3 | Pas je Countdown Clock aan

Kies op de Weergave-, Tekst- en Ontwerp-tabbladen hoe je klok wordt weergegeven aan bezoekers van de website voor en na het aftellen.
Een screenshot van de Wix Countdown Clock-app in Wix Editor. Instellingen zijn geopend, Weergave, Tekst en Ontwerp zijn gehighlight.

Om je Countdown Clock aan te passen:

1. Klik op de Countdown Clock in je Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Pas de weergave, tekst en het ontwerp aan met behulp van de onderstaande opties: