De Wix Business Name Generator gebruiken

Leestijd 2 minuten
Probeer je een naam voor je bedrijf te bedenken? De Wix Business Name Generator heeft tal van ideeën die je kunt gebruiken of waaruit je inspiratie kunt putten.

Op basis van de zoekwoorden die je typt en je branche, krijg je een lijst met interessante, relevante suggesties.
Een screenshot met de Wix Business Name Generator.
In dit artikel lees je meer over:

Een bedrijfsnaam genereren

Voer enkele zoekwoorden en de bedrijfssector in om ideeën op te doen voor de naam van je bedrijf

Om een bedrijfsnaam te genereren:

1. Ga naar de Wix Business Name Generator
  2. Voer een of twee woorden in die je in de naam wilt opnemen.
  3. Klik op Generate Names.
  4. Blader door de lijst met gegenereerde namen voor namen die bij jouw bedrijf passen.
  5. (Optioneel) Verfijn de suggesties:
    1. Voeg Keywords toe of bewerk deze en selecteer bovenaan een Industry.
    2. Klik op Generate New Names.
Een screenshot met enkele resultaten van de Wix Business Name Generator met koken als zoekwoord en bakkerij als de branche.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om te lezen wat je nu moet doen.