De Site Badges-app toevoegen en instellen

Leestijd 3 minuten
Informeer je klanten over speciale evenementen, aanbiedingen en je online beschikbaarheid met de Site Badges-app. Het toevoegen van een badge aan je website is een goede manier om je online bedrijf op een leuke en verleidelijke manier te promoten.
Je kunt overal op je website een badge toevoegen en de tekst en het ontwerp van elke badge volledig aanpassen. Kies uit een reeks opvallende badges en stel in wat er gebeurt als erop wordt geklikt.
Een voorbeeld van een badge die je aan je website kunt toevoegen
Wix Editor
Studio Editor

1. Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
  2. Zoek naar de Site Badges-app in de zoekbalk.
  3. Klik op Toevoegen aan website
Een screenshot die laat zien hoe je de Site Badges-app toevoegt aan je Wix Editor-website
  1. Klik op de app in je Editor en klik op Instellingen.
  2. Klik op Badge instellen.
Een screenshot die laat zien hoe gebruikers hun badge kunnen instellen
  1. Blader door de beschikbare badges of klik op de Categorie kiezen-dropdown om je zoekopdracht te verfijnen.
  2. Selecteer de badge die je wilt toevoegen.
  3. Klik op het Instellingen-tabblad.
  4. Kies waar de badge naar moet linken:
    • Geen: De badge is niet klikbaar (er gebeurt niets als erop wordt geklikt).
    • Pagina: Bezoekers worden naar een pagina op je website geleid wanneer ze op de knop klikken. Klik op de Welke pagina?-dropdown om de relevante pagina te selecteren.
    • Webadres: Bezoekers worden naar een externe URL geleid wanneer ze op de knop klikken. Voer de URL in het Wat is het webadres (URL)?-veld.
  5. Bewerk de tekst die op de badge wordt weergegeven.
Let op:
De ontwerpopties verschillen afhankelijk van de badge die je kiest.
Wil je je badge op een andere pagina gebruiken?
Je kunt de app knippen en plakken om hem naar een andere pagina op je website te verplaatsen.