De Issuu Publication-app is niet langer beschikbaar

Leestijd 3 minuten
Belangrijk:
De Issuu Publication-app is uit de Wix Appmarkt verwijderd. Als alternatief kun je Issuu Publication-code op je Wix-website insluiten (embedden) of de PDF Viewer van de Wix App Market te gebruiken.
Voeg digitale inhoud, zoals tijdschriften, nieuwsbrieven en catalogi van je Issuu Publication-account toe aan je Wix-website. Je kunt ervoor kiezen om de inhoud te embedden met behulp van code of de Wix PDF Viewer-app.
In dit artikel lees je meer over:

De code insluiten

Als je een account hebt bij Issuu Publications en de oude app hebt gebruikt, kun je je inhoud van Issuu nog steeds toevoegen aan je Wix-website. Je hoeft alleen maar een stukje code te kopiëren en te plakken met de insluit-functie in je Wix Editor.

Om de code in te sluiten:

1. Log in op Issuu Publications.
  2. Klik in het zijpaneel op Publications.
  3. Selecteer de publicatie die je wilt insluiten en klik op Embed on website
  4. Pas de relevante instellingen aan.
  5. Klik op Get embed code
  6. Ga naar je Wix Editor.
  7. Klik links in de Editor op Elementen toevoegen.
  8. Klik op Code insluiten.
  9. Klik op HTML insluiten.
Een screenshot van het Elementen toevoegen-paneel met de optie om HTML in te sluiten.
  1. Kopieer en plak de code van Issuu Publication in het Vul hier uw code in (alleen HTTPS)-veld.
  2. Klik op Bijwerken
  3. (Optioneel) Voer alternatieve tekst in die beschrijft wat je embed onder Wat zit er in de insluiting? Laat het Google weten
  4. Publiceer je website als je klaar bent om live te gaan.

De PDF Viewer-app toevoegen

Je kunt de app PDF Viewer gebruiken om je digitale publicaties te uploaden en weer te geven.

Om de PDF Viewer-app toe te voegen:

1. Ga naar de Wix Appmarkt:
    • Wix Editor: Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
    • Editor X: Klik bovenaan Editor X op Appmarkt.
  2. Typ 'PDF Viewer' in de zoekbalk.
  3. Selecteer PDF viewer in het dropdownmenu.
  4. Klik op Toevoegen aan website
Wat nu?
Lees hoe je je inhoud toevoegt aan de PDF Viewer-app.