De HubSpot by Syncsmart.io-app toevoegen en instellen

Leestijd 1 minuten
HubSpot is een marketing-, verkoop- en CRM-platform met tools om je te helpen je bedrijf te laten groeien. Voeg de HubSpot-app toe om de activiteit van bezoekers bij te houden, potentiële klanten via Wix Forms vast te leggen en pop-up aanmeldingsformulieren voor je website te maken.
Let op:
Om deze functie te gebruiken, moet je een premium-website met een gekoppeld domein hebben en een gratis HubSpot CRM-account om aan je website te koppelen.

Om de HubSpot by Syncsmart-app toe te voegen en in te stellen:

1. Ga naar de HubSpot by Syncsmart.io -app in de Wix Appmarkt.
  2. Klik op Toevoegen.
  3. Bekijk de informatie over het toegangsverzoek.
  4. Klik op Toestaan en toevoegen
  5. Registreer je account.
  6. Voer na de omleiding je gegevens in om in te loggen op HubSpot.
Ondersteuning nodig voor deze app?
Je kunt ondersteuningsgegevens vinden in de app-vermelding in de Wix Appmarkt.