De Get Funding-app toevoegen en instellen

Leestijd 3 minuten
De Get Funding-app biedt een eenvoudige en effectieve manier om rechtstreeks vanaf je website geld in te zamelen. Koppel je PayPal-account en begin met het accepteren van donaties voor je project of goede doel.
Een afbeeldingsvoorbeeld van hoe de Get Funding-app eruitziet op je website

Stap 1 | Voeg de Get Funding-app toe en koppel deze

Je kunt de Get Funding-app vinden in de Wix Appmarkt. Ga naar de Appmarkt in je Editor om het aan je website toe te voegen en koppel het vervolgens aan een bestaand of nieuw PayPal-account.
Wix Editor
Studio Editor

1. Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
  2. Zoek in de zoekbalk naar Get Funding
  3. Klik op Toevoegen aan website
Een screenshot die laat zien hoe je de Get Funding-app toevoegt in de Wix Editor
  1. Selecteer de Get Funding-app in je Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Verbind met PayPal.
    Let op: Als je nog geen PayPal-account hebt, klik je op Maak er een.

Stap 2 | Pas de instellingen van de app aan

Pas je instellingen aan om de indeling en weergave van je Get Funding-app te wijzigen. Pas stijlelementen aan en bewerk de tekst om je inzamelingspagina je unieke doel te laten weerspiegelen.

Om de instellingen van de app aan te passen:

1. Selecteer de app in je Editor en klik op Instellingen.
  2. Klik op het Instellingen-tabblad om de basisinstellingen van de app aan te passen:
    1. Kies een afbeelding of video die jouw doel vertegenwoordigt:
      • Afbeelding: Klik op Wijzigen om een nieuwe afbeelding te selecteren.
      • Video: Selecteer Video en voer de video-URL in.
    2. Klik op de Valuta-dropdown en kies in welke valuta je donaties wilt accepteren.
    3. Voer de standaard, minimale en maximale donatiebedragen in.
    4. Schakel de selectievakjes in of uit naast wat je wilt weergeven.
Een screenshot die laat zien welke opties gebruikers kunnen weergeven in hun Get Funding-app
  1. Klik op het Stijl-tabblad om de lettertypen en kleuren van de verschillende elementen van de app te selecteren.
  2. Klik op het Tekst-tabblad om de tekst die in de app verschijnt te bewerken.