Contacten exporteren

Leestijd 2 minuten
Wil je een back-up van je contactenlijst maken of je contacten naar een ander platform kopiëren? Exporteer tot 50.000 websitecontacten naar een CSV-bestand. Je kunt specifieke contacten selecteren of gewoon de hele lijst exporteren.
Let op:
Het exporteren van contacten is alleen mogelijk als je de website-eigenaar bent.

Om je contacten te exporteren:

1. Ga naar je contacten.
  2. (Optioneel) Schakel het selectievakje in naast de specifieke contacten die je wilt exporteren.
  3. Klik op het Meer acties-pictogramen klik op Contacten exporteren.
  4. Selecteer het selectievakje naast de relevante optie:
    • Geselecteerde contacten: Exporteert de contacten die in stap 2 zijn gekozen.
    • Op label: Klik op het dropdownmenu om een contactgroep te selecteren of selecteer Alle contacten.
  5. Selecteer het relevante bestandsformaat:
    • Normaal CSV-bestand
    • Google CSV-bestand
    • Outlook CSV-bestand
  6. Klik op Exporteren.
  1. Sla het bestand op je computer op:
    • Chrome: Het CSV-bestand wordt gedownload en verschijnt onder aan je scherm.
    • Firefox: Selecteer Openen met om te openen of Bestand opslaan om op te slaan.
    • Internet Explorer: Klik onderaan het scherm op Opslaan
    • Safari: Het bestand wordt geopend. Druk op cmd + s op je toetsenbord om het bestand op te slaan (met een .csv-extensie en paginabronformaat).
Tip:
Je kunt je CSV-bestand openen met Microsoft Excel. Bekijk voor instructies hun ondersteuningsartikel over dit onderwerp.