CMS-aanvraag: Voorwaardelijke filtering voor invoerelementen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het niet mogelijk om een gebruikersinvoerelement aan te maken (bijvoorbeeld dropdown, selectievakje) die de beschikbare selecties filtert op basis van de selectie van een ander invoerelement. Je kunt bijvoorbeeld niet zorgen dat een 'gerecht'-dropdown alleen ontbijtgerechten weergeeft wanneer een andere 'maaltijdtype'-dropdown 'ontbijt' selecteert.

Om dit type voorwaardelijke filtering te bereiken op basis van de selectie van een andere invoer, moet je een oplossing maken met aangepaste code met behulp van Velo
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.